LUXE  India met taj

Luxe India met Taj: Ontdek India in stijl. Verblijf in hotels van het merk Taj, beroemd om zijn weelderige luxe.

Ontdek enkele of alle van de volgende bestemmingen

Delhi →  Agra → Jaipur → Jodhpur → Udaipur → Varanasi  → Mumbai → Cochin → Kolkata

TAJ PALACE, NEW DELHI

Taj Palace , New Delhi : Het Taj Palace in New Delhi belichaamt weelde en verfijning, en biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring. Gelegen in de diplomatieke enclave, combineert dit iconische hotel tijdloze elegantie met moderne voorzieningen. Luxueuze accommodaties, voortreffelijke eetgelegenheden, een verjongende spa en onberispelijke service voldoen aan de veeleisende smaak van luxueuze cliënten. De weelderige groenvoorzieningen rondom het hotel creëren een oase van rust en dragen bij aan de betoverende ambiance.

Delhi is een stad met veel karakter en contrasten! De hoofdstad is meer dan 2000 jaar oud en naast veel oude monumenten een stad met moderne shopping malls en tempels. Delhi is de hoofdstad van India en een belangrijke toegangspoort tot het land. Het was de magneet, die de Mongolen, Turken, Perzische, Afghanen, Mughals en de Britten trok, die allemaal hebben bijgedragen aan het glorieuze maar turbulente verleden.

Taj hotel, agra

Taj Hotel , Agra :

Het Taj Hotel in Agra is een eerbetoon aan grootsheid, gelegen op korte afstand van het iconische Taj Mahal. Het biedt een vorstelijke ervaring met prachtige Mughal-architectuur, luxe accommodaties en onberispelijke service. Gasten genieten van panoramisch uitzicht op de Taj Mahal, terwijl ze zich tegoed doen aan verfijnde gerechten, spa-behandelingen en weelderige voorzieningen. Het Taj Hotel, Agra, garandeert een onvergetelijk verblijf doordrenkt van historische pracht.

Agra wordt nog steeds geassocieerd met de Mughal periode. De Mughals waren geweldige bouwvakkers en hebben hun mooiste architectuur bewaard voor Agra en zijn omgeving.

JAI MAHAL PALACE, JAIPUR

JAI MAHAL PALACE, JAIPUR : Jai Mahal, gelegen in Jaipur, is een weelderig toevluchtsoord doordrenkt van historische pracht. Het hotel combineert traditionele Rajasthani-charme met moderne luxe, en biedt gasten een betoverende ervaring. Met weelderige tuinen, weelderige accommodaties en vorstelijke voorzieningen straalt Jai Mahal een koninklijke grandeur uit. Een toevluchtsoord waar gasten genieten van weelde en erfgoed in harmonieuze eenheid.

Jaipur word ook wel Pink City genoemd en was gebouwd door Maharaja Sawai Singh II in 1727. Het is de enige stad in de wereld die de negen afdelingen van het universum symboliseert door middel van negen rechthoekige sectoren die de stad onderverdelen. Met uitzondering van het drukke verkeer van fietsen, auto’s en bussen lijkt er weinig veranderd te zijn.

TAJ HARI MAHAL, JODHPUR

TAJ HARI MAHAL : Taj Hari Mahal in Jodhpur is een weergaloos toevluchtsoord doordrenkt van vorstelijke pracht. Met zijn weelderige tuinen, majestueuze architectuur en elegante inrichting, biedt het hotel een ongeëvenaarde ervaring. Luxe accommodaties, gastronomische gerechten en uitstekende voorzieningen vormen de essentie van een verblijf hier, waar gasten worden ondergedompeld in de tijdloze allure van Rajastan.

Jodhpur ligt bij de ingang van de Thar-woestijn in de Marwar regio. Het grote Mehengarh-fort kijkt uit over de stad en de rode zandsteenpaleizen in het fort vormen één van de meest indrukwekkende complexen in Rajasthan. Het museum bevat secties die arsenaal, palanquins, howdahs en hoofddeksels uit alle gemeenschappen van Rajasthan.

TAJ LAKE PALACE,UDAIPUR

Taj Udaipur, gelegen aan de oever van het betoverende Picholameer, belichaamt de ultieme weelde in de ‘Stad van Meren’. Met vorstelijke architectuur, weelderige tuinen en uitzicht op het majestueuze City Palace, biedt het hotel een onvergetelijke ervaring. Luxe accommodaties, gastronomische culinaire creaties en onberispelijke service omarmen de gasten in een sfeer van koninklijke pracht.

Rajasthan is romantisch met verhalen over moed en ridderlijkheid, en een geschiedenis die forten en paleizen en hofintriges tot leven brengt. Maar Udaipur is anders – een intermezzo voor de diehard romantici. Een vleugje kleur in het kleurrijke Rajasthan dat feller is, getint met de tonen van lokale legendes en lores. Hier zijn meren die als een verrassing komen in het zandachtige Rajasthan, en beboste heuvels waar het wild nog steeds overvloedig aanwezig is. 

TAJ GANGES, VARANASI

Taj Ganges in Varanasi biedt een betoverende onderdompeling in de spirituele en culturele essentie van de heilige stad. Met uitzicht op de majestueuze Gangesrivier, combineert het hotel moderne luxe met traditionele charme. Luxueuze accommodaties, verfijnde gerechten en serene ambiance creëren een onvergetelijke ervaring, waar gasten de mystiek van Varanasi kunnen omarmen.

Varanasi, de stad Shiva aan de oevers van de Ganges, is één van de zeven heiligste steden van het hindoeïsme. Met zijn tempels, meer dan honderd ghats en labyrint van straten, kan de stad niet worden beschreven, alleen ervaren. Varanasi, ook wel Benares of Kashi genoemd, is de oudste levende stad in India en van de wereld. Hindoe-devotionele bewegingen floreerden hier, en het is nog steeds het belangrijkste centrum van het Sanskriet leren in Noord-India. Het is ook beroemd om zijdewever en sierwerk.

taj mahal palace, mumbai

Het Taj Mahal Palace in Mumbai is een icoon van weelde en elegantie, gelegen aan de Gateway of India. Met zijn indrukwekkende architectuur en rijke geschiedenis straalt het hotel tijdloze grandeur uit. Luxe accommodaties, voortreffelijke gastronomie en ongeëvenaarde service vormen de kern van een verblijf hier, waar gasten worden omhuld in een sfeer van weelderige pracht en moderne luxe.

Mumbai is een jong en levendig stad en een samenloop van gevarieerde culturele stromingen. Hierdoor heeft Mumbai een unieke positie als de meest multi-etnische stad van India. De hoofdstad van de staat Maharashtra, voorheen bekend als Bombay, ligt in het zuidwesten van India. Met het zelfvertrouwen van een buitenbeentje moneymaker en “Bindass” (zorgeloze) instelling, is Mumbai ook het financiële en commerciële centrum van het land en heeft het een belangrijke haven aan de Arabische Zee.

TAJ MALABAR, COCHIN

TAJ MALABAR : Taj Malabar in Cochin is een weelderig toevluchtsoord met een adembenemend uitzicht op de Arabische Zee. Gelegen te midden van weelderige groenvoorzieningen, biedt het hotel een oase van luxe en sereniteit. Met stijlvolle accommodaties, gastronomische restaurants en een ontspannen ambiance belichaamt Taj Malabar de perfecte combinatie van moderne elegantie en traditionele Indiase gastvrijheid in het hart van Kochi.

Cochin is een cluster van eilanden op de uitgestrekte vlakte van het Vembanad-meer. Het meer opent zich hier in de Arabische Zee en vormt één van de mooiste natuurlijke havens ter wereld. Het is dit natuurlijke voordeel dat Cochin een fascinerende mix van de culturen en invloeden van ontdekkingsreizigers en handelaren heeft gemaakt. De Arabieren, de Chinees, de Portugezen, de Nederlanders en de Britten hebben hier allemaal hun sporen nagelaten. 

TAJ BENGAL, KOLKATA

Taj Bengal : Bekend om zijn prachtige ontwerp, onberispelijke service en culinaire hoogstandjes, is Taj Bengal een oase van luxe in de levendige stad Kolkata. Het combineert moderne voorzieningen met traditionele charme en biedt gasten een werkelijk onvergetelijke en weelderige ervaring in de culturele hoofdstad van India’s oostelijke regio.

Kolkata – Een stad aan de rivier de Hooghly heeft nog steeds de uitstraling van lang vervlogen dagen, het verleden en het heden wevend, het intense en het leuke liefdevolle komen samen en vormen een charmante geheel. 

TAJ EXOTICA, GOA

TAJ EXOTICA, GOA : Taj Goa is een weelderig toevluchtsoord in de betoverende omgeving van Goa, bekend om zijn zonovergoten stranden en weelderige natuur. Gelegen langs de Arabische Zee, biedt het hotel een luxe toevluchtsoord met een combinatie van moderne elegantie en traditionele Goaanse gastvrijheid. Met weelderige tuinen, uitstekende voorzieningen, verfijnde accommodaties en gastronomische culinaire ervaringen, belichaamt Taj Goa de perfecte harmonie tussen ontspanning en weelde aan de kust van Goa.

Goa :De voormalige Portugese enclave van Goa, één van de edelstenen van India, is al jarenlang populair bij toeristen met zijn prachtige palmbomen en bekende ‘Traveler’s Scene’. Goa heef veel meer te bieden dan zon, zee en strand. Goa heeft een uniek karakter, de mensen zijn zeer relaxed en er zijn vele sporen van de Portugese invloed.