MICE (Meetings,Incentive,Conference en Events)

Denkt u aan een nieuw en unieke bestemming voor uw volgende vergadering, conferentie , incentive of evenement? Zoek niet verder. Zuid Azië landen zijn  een geweldige bestemming om uw volgende zakelijke evenement voor uw werknemers of voor uw klanten te hosten.

Inspiratie bij het voorbereiden van een MICE reis in Zuid Azië

India

Noord India :

Thuisbasis van paleizen, forten, dieren in het wild, wereldwonder, adembenemende natuur en unieke ervaringen, Noord India biedt voldoende redenen om een onvergetelijke reis te maken of een conferentie te houden.

Reisschema – Delhi / Agra / Jaipur : Begin de reis in de historische stad Delhi. De hoofdstad van India is een ideale locatie om evenementen te organiseren. De stad biedt enkel van de beste MICE-locaties. Plan een dagtour door Delhi inclusief een bezoek aan Old Delhi of rijd naar Agra om de Taj Mahal te bezoeken. Jaipur, de roze stad van India, bevindt zich ook op een paar uur rijden.

Zuid India :

Weelderig groen en traditie. Zuid India biedt een levendige optie om uw MICE te hosten. Organiseer uw evenement in één van de metropolen in het zuiden, namelijk Cochin, Bangalore of Chennai. Kies uit een Luxe Botenhuis in Kerala of een locatie met een koffieplantage. Verken de binnenwateren van Kerala of ontdek de heuvels en ervaar de thee / specerijenplantages.

Reisschema Kerala : Organiseer uw evenement in één van de congrescentra zoals het evenementencentrum Bolgatty, gevolgd door een bezoek aan de bezienswaardigheden van Kerala, beroemd om zijn groene valleien, het binnenwater, nationale parken en heuvels.

Srilanka

Het eiland, dat recentelijk in populariteit toenam onder toeristen, is een geweldige locatie voor evenementen. Compact en toch charmant, Srilanka’s hoofdstad Colombo biedt geweldige locaties om evenementen te organiseren en dit kan gevolgd worden door een bezoek aan één van de oude ruïnes van het land, heuvelstations of de ontelbare stranden.

Reisschema – Colombo / Anuradhapura / Nuwara Eliya / Galle

Organiseer uw evenement / bijeenkomst in Colombo, de hoofdstad van Srilanka. De kustplaats Colombo biedt geweldige locaties en heeft het harde werk van enkele van de bekendste attracties van Srilanka, waaronder Anuradhapura, een UNESCO-werelderfgoedsite of Nuwara Eliya, beroemd om theeplantages. Beëindig de reis in één van de luxe resorts.

Nepal

De thuisbasis van ’s werelds grootste bergen, waaronder de machtige Everest, Nepal is paradijs voor trekking. Nepal is een geweldige keuze om evenementen / conferenties te houden. Organiseer het evenement in Kathmandu of op één van de andere unieke locaties en ga richting de bergen. Kies uit talloze trekking-opties en verover (letterlijk) bergen.

Reisschema – Kathmandu / Annapurna Base Camp Trekking :

Kathmandu, de hoofdstad van Nepal en de thuisbasis van enkele van de charmante tempels kan een zeer gepast locatie zijn. Ga naar Annapurna base camp trekking of kies een korte of langere trekking afhankelijk van tijd en interesse.

Klik hier om de presentatie te downloaden.