Klassiek Noord-India

11 dagen / 10 nachten

Delhi I Mandawa I Bikaner I Jodhpur I Pushkar I Jaipur I Agra I Delhi

 Prijs  vanaf € 625 pp

Spectaculaire forten, paleizen, Mughal architectuur waaronder de Taj Mahal,  kleurrijke steden en een invloedrijke keuken. De lijst van dingen die Noord-India te bieden heeft, is lang. Omdat de regio ook wel het hart van India wordt genoemd, is het de perfecte eerste stap in het ontdekken van India. Onze groepsreis biedt een bezoek aan vele bezienswaardigheden, inclusief New Delhi de hoofdstad en de op één na grootste metropool van India. Delhi wordt ook gezien als de hoofdstad van lekker eten in India. We zullen ook de fort steden van Rajasthan bezoeken, inclusief Mandawa, Bikaner, Jaipur, Jodhpur, Jaisalmer en natuurlijk Agra, waar de Taj Mahal staat.

Highlights van deze reispakket :

 • Uitgebreid rondreis door Noord India incl Delhi, Agra en bijzondere steden in Rajasthan –  Jodhpur, Pushkar en Jaipur
 • Gezellige groepjes van minimaal 2 personen
 • Overnachting in zeer comfortabele hotels
 • Inclusief ontbijt, lunch of diner
 • Zorgeloos reizen binnen India met lokaal vervoer
 • Lokale gids beschikbaar bij alle grote bezienswaardigheden

 

Ga je mee naar naar de volgende steden?

Delhi I Mandawa I Bikaner I Jodhpur I  Pushkar I Jaipur I Agra I Delhi

*Éénpersoonstoeslag €140

*Minimaal deelnemers 02

Rondreis India

Voorlopig reisschema :

Dag 1:

We vertrekken uit Amsterdam naar New Delhi.

 

Dag 2 :

Delhi:

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Delhi zal onze vertegenwoordiger u verwelkomen.Inchecken om 14:00 uur

Delhi, de hoofdstad en de derde grootste stad van India, is een samensmelting van het oude en het moderne. Rijk aan cultuur, architectuur en menselijke diversiteit, diep in de geschiedenis, monumenten, musea, galerijen, tuinen en exotische shows.

Aankomst en transfer naar het hotel. (Kamer is vanaf 14.00 uur beschikbaar).

Overnachting in Delhi.

Dag 3 :

De tour vind plaats via privé auto en begint met een bezoek aan de Raj Ghat, een monument voor Mahatma Gandhi. Vervolgens rijden jullie langs de Red Fort en bezoeken jullie Jama Masjid, één van de grootste Moskee’s in Azië. Geniet in Old Delhi van een rit in een traditionele Rickshaw en reis hierin door de smalle straten en de drukke markt!

In de tour bezoeken jullie ook Qutub Minar, de langste toren in India en Humayun’s Tomb, gebouwd door de weduwe van de twee Mughal Keizer, Humayun. Rijd ook langs de India Gate, Parliament Building en Rashtrapati Bhawan (woning van de President).

Dag 4 :

Delhi – Mandawa

Rijd na het ontbijt door de Shekhwati Desert naar Mandawa. Na aankomst inchecken in het hotel.

Bezoek de Haveli’s in Shekawati.

Mandawa – een afgelegen feodaal vorstendom in het centrum van de regio Shekhawati. De Rajput-heerser van Mandawa bouwde in 1755 een fort om deze handelspost te beschermen die viel in de oude karavaanroutes uit China en het Midden-Oosten.

De township die rond het fort groeide, trok een grote gemeenschap van handelaren aan, die zich hier vestigden. Toen het verkeer eind 18e eeuw stopte, creëerden de handelaren zakelijke imperiums in andere delen van het land, maar keerden terug naar Mandawa om paleisachtige herenhuizen in hun woonplaats te bouwen.

Overnachting in Mandawa.

 

          

 

Dag 5 :

Mandawa – Bikaner

Vertrek na het ontbijt naar Bikaner.

Bikaner is een district in het noordwesten van de staat Rajasthan in het noorden van India. De stad is het administratieve hoofdkwartier van de districten in Bikaner. Het was vroeger de hoofdstad van de prinselijke staat Bikaner. De stad werd gesticht door Rao Bika in 1486 en is van zijn kleine oorsprong uitgegroeid tot de vierde grootste stad in Rajasthan.

Na aankomst inchecken in het hotel.

Bezoek in de middag Junagarh Fort, één van de meest interessante forten in Rajasthan, met zijn luxueus ingerichte interieurs. Gebouwd in 1588 door Raja Rai Singh, is het ongebruikelijk in die zin dat het één van de weinige forten van Rajasthan was die niet op een heuveltop was gebouwd. In plaats daarvan werd het gebouwd op de woestijnvlaktes; de ruige zandstenen bastions en sierlijke paviljoens en balkons staan tegen de lucht in.

Geniet van een Tonga rit door de steegjes van Bikaner Old City.

Overnachting in Bikaner

 

 

Dag 6 :

Bikaner – Jodhpur

Ontbijt in het hotel. Rijd vervolgens naar Jodhpur.

Jodhpur, staat bekend als de Sun City voor het heldere, zonnige weer en geniet het hele jaar door van de warmte. Het wordt ook wel de Blauwe Stad genoemd vanwege de paarse-tint van de witgekalkte huizen rond het Fort Mehrangarh. Jodhpur ligt in de buurt van het geografische centrum van de staat Rajasthan, waardoor het een handige uitvalsbasis is voor reizen in een regio die veel bezocht wordt door toeristen. De oude stad Jodhpur is omgeven door een dikke stenen muur.

Na aankomst inchecken in het hotel.

Bezoek later op de dag Mehrangarh Fort & Jaswant Thada

Mehrangarh Fort ligt op een 125 meter hoge heuvel. Dit is één van de meest indrukwekkende en formidabele bouwwerken in Rajasthan. Binnen het fort zijn enkele prachtige paleizen met zorgvuldig gesneden panelen, traliewerken of “Jarokhas” met suggestieve namen. De kamers van Moti Mahal, Phool Mahal, Sheesh Mahal, de Sileh Khana en de Daulat Khana zijn opmerkelijk vanwege de pracht en glamour van een vervlogen tijdperk.

Jaswant Thada is een architectonisch monument in Jodhpur. Het is een wit marmeren gedenkteken, gebouwd in 1899 ter nagedachtenis van Maharadja Jaswant Singh II. Het monument, in zijn geheel, is opgebouwd uit ingewikkeld gesneden marmer. Deze stenen zijn extreem dun en gepolijst, zodat ze een warme gloed afgeven wanneer de stralen van de zon over hun oppervlak dansen. Binnen deze cenotaaf zijn er ook nog twee graven.

Overnachting in het hotel.

 

 

 

Dag 7 :

Jodhpur – Pushkar

Ontbijt in het hotel. Na het ontbijt rijd naar Pushkar.

Het dorp Pushkar, ligt 11 km van Ajmer aan de rand van de woestijn. In zijn hart is één van India’s meest heilige meren. Er zijn 52 ghats rond het meer en talloze tempels. De Brahma-tempel trekt vooral het hele jaar door pelgrims aan. Afgezien van zijn religieuze betekenis, staat Pushkar bekend om zijn Cattle and Camel-beurs die elk jaar wordt gehouden in de maand Kartik (oktober / november), die duizenden bezoekers trekt. Het is mogelijk om éénvan de avond gebedsbijeenkomsten in de tempels bij te wonen en eraan deelnemen. Omdat het een religieus stad is, is alcohol en vlees eten taboe.

 

 

Dag 8 :

Pushkar – Jaipur

Ontbijt in het hotel gevolgd door een rit naar Jaipur.

Bezoek de beroemde Ghats en Temples langs het meer (een oriëntatie-kafila-tour op de kamelenkar is inbegrepen).

De Pink City, Jaipur, is één van de meest pittoreske steden ter wereld. De stad is gebouwd in overeenstemming met ‘Shilpa Shastra’ – de oude hindoe verhandeling over architectuur. De planning van deze prachtige stad is een wonder, toen er in de 18e eeuw weinig geplande steden waren, zelfs in Europa. Omringd door ruige heuvels aan drie zijden, wordt de hele stad omringd door een versterkte muur, bewaakt door zeven poorten.

Na aankomst inchecken in het hotel.

Overnachting in Jaipur.

Dag 9 :

Jaipur

Ontbijt in het hotel.

Bezoek Amber Fort incl een olifanten rit. (Olifanten rit is op weg naar boven, op de terugweg via Jeep; Olifanten rit is op basis van beschikbaarheid van de olifanten).

Amber Fort ligt op 11 km afstand van Jaipur en was ooit de oude hoofdstad van de staat Jaipur. Raja Man Singh, de commandant van Rajput van het leger van Akbar, begon in 1592 met de bouw van het fort. Het fort van Amber werd later uitgebreid en voltooid door Maharaja Jai Singh voordat ze naar Jaipur verhuisden. Gelegen op een heuvel en met uitzicht op een meer, dat de terrassen en wallen weerspiegelt, is het fort een uitstekend voorbeeld van Rajput-architectuur.

Lunch zal in het hotel zijn.

In de middag staat een stadstour door Jaipur gepland. Bezoek City Palace, de Astronomical Observatory en de Palace of Winds (om foto’s te nemen).

City Palace – The City Palace is een klassiek voorbeeld van Mughal en Rajput-architectuur. Een deel van het paleis van vandaag is een museum met een verzameling zeldzame manuscripten, wapens, Mughal-tapijten en kostuums, en miniaturen van Mughal en Rajasthani.

Observatorium – zijn complexe instrumenten, waarvan de omgeving en vormen wetenschappelijk zijn ontworpen, vertegenwoordigen de hoogtepunten van de middeleeuwse Indiase astronomie. Het observatorium werd gebouwd (in steen en marmer) om de beweging van sterren te bestuderen.

The Palace of Winds (Hawa Mahal) – Het is een gevel met vijf verdiepingen, versierd met niet minder dan 593 fijn afgeschermde ramen en balkons, en maakt het gebouw veel groter lijken dan het in werkelijkheid is. Het was in feite gebruikt als een sluier door de koninklijke vrouwen folk om de processie op de weg te bestuderen.

Overnachting in Jaipur.

         

Dag 10 :

Agra

Na een vroege ontbijt vertrekken naar Agra. Bezoek enroute Fatehpur Sikri (ligt op 40km afstand van Agra).

Fatehpur Sikri, een werelderfgoed locatie, was de hoofdstad van het Mughal Empire in India onder Akbar’s regering, van 1571 tot 1585, toen het werd verlaten, ogenschijnlijk vanwege een gebrek aan water. Desondanks wordt het beschouwd als het kronende architecturale erfgoed van keizer Akbar. Zijn talrijke paleizen, zalen en moskeeën voldeden aan zijn creatieve en esthetische impulsen, typisch voor Mughal.

Na aankomst inchecken in het hotel.

Overnachting in Agra.

 

Dag 11 :

Agra – Delhi

Ontbijt in het hotel.

Rijd langs Agra Fort aan de oevers van de rivier Yamuna, die bijna in het centrum van de stad ligt. Het fort vertegenwoordigt de architectuur in de periodes van de drie grote Mughal-keizers, Akbar, Jehangir en Shah Jehan. De opvallende structuren binnen het complex zijn Jehangiri Mahal, Anguri Bagh, Khas Mahal en Moti Masjid.

Bezoek de Taj Mahal.

Taj Mahal, gebouwd door keizer Shah Jehan als eerbetoon aan zijn favoriete vrouw Mumtaz Mahal, de Taj Mahal is het ultieme eerbetoon aan liefde die ooit in steen is uitgeschreven. Dit grote monument, voltooid in 1653, heeft bijna 22 jaar en 20.000 arbeiders nodig gehad om te bouwen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de Taj Mahal niet van marmer, maar van de meer gebruikelijke rode zandsteen met alleen marmer als buitenlaag. Het was verondersteld te zijn geëtst met de beste edelstenen en halfedelstenen die er zijn, maar tegenwoordig is de Naqqashi of de ingewikkelde ets bezaaid met gekleurd glas.

Rijd vervolgens naar Delhi.  

Transfer naar het hotel om gebruik te maken van de WC en op te frissen (2-3 uur). Rijd vervolgens naar Delhi International Airport om de vlucht terug naar Nederland te nemen.

 

 

*** Einde Tour ***

Praktische informatie :

Inbegrepen

Hotelverblijf op basis van logies – ontbijt, lunch of diner

Lokaal vervoer met airconditioned vervoer (afmeting afhankelijk van groepsgrootte)

Reisbegeleiding en Lokaal Gids

Entreegelden

Niet Inbegrepen

Vliegkosten

Visum India

Fooien

Niet genoemde maaltijden en persoonlijke uitgaven

Optionele excursies

Bijkomende kosten bij boeking

Garantiefonds: € 15 per boeking

*Éénpersoonstoeslag €140

Paspoort

Wij adviseert dat uw paspoort (ook voor kinderen) bij terugkomst nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn.

U bent zelf verantwoordelijk voor in het bezit zijn van de juiste reisdocumenten.

Visum India

Voor India is een visum verplicht. Dit kan op twee manieren:

1. e-tourist Visum

U kunt een e-tourist visum via internet aanvragen. Website: indianvisaonline.gov.in

2. Visum aanvragen via India Visa & Consular Service Application Centre

U kunt persoonlijk een bezoek brengen aan het India Visa & Consular Service Application Center in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam. Voor meer informatie: http://www.vfsglobal.com/india/netherlands/

Indien u verder advies of hulp nodig heeft bij het aanvragen van een visum neem dan contact met ons op en wij zullen u hierin begeleiden.

Bezit u niet de Nederlandse nationaliteit, dan dient u zélf te controleren welk(e) grensdocument(en) er voor uw reis naar India noodzakelijk is/zijn; u bent altijd zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten.

Tips / Fooien / Zakgeld

Het geven van fooien is heel gebruikelijk in India. Alles en iedereen behoort met een fooi te worden beloond: kruiers, chauffeurs, gidsen, helpers, bewakers, kortom: teveel om op te noemen. Afhankelijk van het aantal deelnemers adviseren wij u rekening te houden met een bedrag van ca. EUR 5 per persoon per dag.

De lokale munteenheid van India is de Indiase Rupee. Wij adviseren reiziger EUR 300 mee te nemen als zakgeld. Bij aankomst kunt u dit wisselen. In veel hotels en grote zaken kunt u terecht met de bekende creditcards (o.a. Visacard, Mastercard en American Express).

Vaccinaties

U dient zelfstandig na te gaan of er voor de bestemming(en) en eventuele grensoverschrijdende excursies gezondheidsadviezen (zoals preventieve maatregelen ter voorkoming van ziektes) gelden. Voor informatie met betrekking tot de gezondheid, vaccinaties en aanbevelingen per reisbestemming, verwijzen wij naar GGD of uw eigen huisarts.

Reisbescheiden & Overige Informatie

Na boeking ontvangt u per mail gedetailleerd informatie over het reis en over India. Uw reisbescheiden worden zeven dagen voor vertrek via e-mail toegestuurd.

Vliegtuig:

Ga mee naar India biedt reizen naar India aan met de volgende luchtvaartmaatschappijen: Emirates, Etihad, Turkish Airlines, Jet Airways, Qatar Airways en KLM. Wij hebben deze zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en service.

Hotels*:

Wij begrijpen dat een comfortabel verblijf een belangrijk onderdeel is van een reis. Daarom werken wij met de beste middenklasse hotels die goede accommodatie en faciliteiten biedt. Veel hotels beschikken over faciliteiten zoals een restaurant, bar, zwembad, roomservice, massage center en winkeltjes om uw verblijf onvergetelijk te maken.

New Delhi : Tree House Queens Pearls

Mandawa : Desert & Dunes

Bikaner : Chirag

Jodhpur : Rudransh Inn

Jaipur :   Libra / Peppermint

Agra : Regal Vista

Delhi : Pluto Inn

*Accommodatie bij de aangegeven hotels of vergelijkbaar (indien niet beschikbaar bij boeking).

Lokaal vervoer:

Wij vinden het belangrijk dat u reis binnen India comfortabel verloopt, daarom hebben wij lokale transportbedrijven geselecteerd met airconditioning en een ervaren chauffeur.

Bij boeking bent u akkoord gegaan met deze voorwaarden.

Definities:

Reisorganisator

Ga mee naar India gevestigd te Hilversum aan de Spoorstraat 3C 1211EZ. Wij bieden op eigen naam, in de uitoefening van ons bedrijf, van te voren georganiseerde reizen en vakanties aan.

Reiziger

Onze wederpartij, degene te wiens behoeve de reis is bedongen en die dat beding aanvaard heeft.

Reisovereenkomst

De overeenkomst waarbij Ga mee naar India zich jegens haar wederpartij verbindt tot het verschaffen van een door haar aangeboden georganiseerde rondreis en/of ander reisproduct vanuit het actuele aanbod.

Pakketreis / Georganiseerde rondreis

Een door Ga mee naar India in het reisaanbod gepubliceerde, van te voren georganiseerde reis die een overnachting of een periode van meer dan 24-uur omvat alsmede tenminste twee van de volgende diensten: retourvlucht, verblijf, lokaal vervoer, gids en een andere, niet met vervoer of verblijf verband houdende toeristische dienst, die een significant deel van de reis uitmaakt.

Landarrangement

U boekt zelf uw retourvlucht maar boekt bij Ga mee naar India de van te voren samengestelde rondreis bestaande uit de reisonderdelen:  verblijf, vervoer en programma met excursies. Het landarrangement is altijd op aanvraag. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourvlucht.

Accommodatie

De beschrijving van de hotels en overige accommodaties in het reisaanbod van Ga mee naar India is zo objectief mogelijk opgesteld. De foto’s in het reisaanbod zijn slechts ter indicatie van de inrichting; afmeting en/of uitzicht. De accommodatie voldoet aan de standaardeisen zoals omschreven in het reisaanbod.

Retourvlucht

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourvlucht.

Route

Zoals vermeld in het reisaanbod. De luchthaven van het punt van vertrek naar de bestemming is leidend.

Bagage

Voor al onze rondreizen geldt dat bij ruimbagage en handbagage de richtlijn van de luchtvaartmaatschappij aangehouden moet worden tenzij in het Ga mee naar India reisaanbod anders wordt omschreven. Dan dient u voor die specifieke reis de richtlijn aan te houden zoals gemeld in het aanbod.

Boekingsovereenkomst

Zodra een boekingsformulier is doorgestuurd door reiziger betekent het dat de boeking vaststaat en dar alle algemene voorwaarden van toepassing zijn.

Annulering door de reiziger

Indien de reisovereenkomst wordt opgezegd bent u, naast mogelijk in rekening te brengen reserveringskosten, de volgende annuleringskosten aan Ga mee naar India verschuldigd:

 • Bij annulering tot 56 dagen voor vertrek: 25% van de reissom;
 • Bij annulering vanaf de 56e dag (incl.) tot de 28e dag voor vertrek: 50% van de reissom;
 • Bij annulering vanaf de 28e dag (incl.) tot de 14e dag voor vertrek: 75% van de reissom;
 • Bij annulering vanaf de 14e dag (incl.) tot de dag van vertrek: 100% van de reissom;
 • Indien een reis is samengesteld uit verschillende onderdelen waarop verschillende annuleringsbepalingen van toepassing zijn, gelden per onderdeel de specifiek hierop van toepassing zijnde bepalingen van de toeleverancier. Uiterlijk bij de boeking zal aangegeven worden of in afwijking van bovenstaande annuleringsstaffel, op onderdelen van de reis specifieke annuleringsbepalingen van toepassing zijn.

Indien een reiziger uit het reisgezelschap  zijn/haar aandeel voor de pakketreis in de reisovereenkomst annuleert, is hij/zij hierover annuleringskosten verschuldigd.

Als door deze (deel)annulering extra kosten ontstaan, bijvoorbeeld door het alsnog moeten doorberekenen van een éénpersoonstoeslag of andere kosten, dan worden deze kosten met u verrekend. Voor de hiervoor bedoelde reiziger(s) wordt de reissom gewijzigd conform deze wijzigingskosten en/of het overzicht kamer- en verzorgingstoeslagen bij uw reis. Voor de betaling van de gewijzigde reissom zullen de normale betalingsregels gelden die Ga mee naar India hanteert. Indien het wijzigingsaanbod niet mogelijk is of niet wordt geaccepteerd, wordt de overeenkomst voor alle reizigers geannuleerd en zijn alle reizigers annuleringskosten verschuldigd.

Annuleren kan alleen tijdens kantooruren van maandag t/m zaterdag via telefoon of e-mail. De actuele openingstijden vindt u terug op onze website www.gameenaarindia.nl.

Betalingsvoorwaarden

 • Bij boeking tot acht weken voor vertrek: Aanbetaling 30% van de reissom
 • Het restant moet uiterlijk acht weken vóór vertrek in ons bezit te zijn.
 • Indien de overeenkomst binnen acht weken vóór de dag van vertrek tot stand komt moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Geldige reisdocumenten eigen verantwoordelijkheid

U bent zelf verantwoordelijk voor het in bezit hebben van de juiste, geldige reisdocumenten.

Alle kinderen moeten over een eigen reisdocument beschikken.

Ga mee naar India gaat bij bovenstaande informatie uit van de Nederlandse nationaliteit. Buitenlandse partners van Nederlandse Ga mee naar India reizigers hebben soms een visum nodig. Wij raden u in dat geval aan zelf contact op te nemen met uw ambassade of die van het ontvangende land en/of transit land.

Niet Inbegrepen

Alle gepubliceerde reizen zijn exclusief kosten voor:

Bijdrage Garantiefonds

Visumkosten

Niet genoemde maaltijden;

Optionele excursies als aanvulling op het dag tot dag programma;

Reis- en annuleringsverzekeringen

Entreegelden

Fooien/tips

Deelname aan de fooienpot is vrijwillig, betaling gebeurt ter plaatse.

De uitgaven van persoonlijke aard en dergelijk zijn altijd exclusief

Gezondheidsinformatie

U dient zelfstandig na te gaan of er voor uw bestemming(en) en eventuele grensoverschrijdende excursies gezondheidsadviezen (zoals preventieve maatregelen ter voorkoming van ziektes) gelden. Voor informatie met betrekking tot de gezondheid, vaccinaties en aanbevelingen per reisbestemming, verwijzen wij naar GGD of uw eigen huisarts.

Minimum en maximum aantal deelnemers

De minimum aantal deelnemers staat online per reis gepubliceerd. Indien het minimum aantal deelnemers niet wordt behaald, behoudt Ga mee naar India zich het recht voor om tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek de reis te annuleren. Echter, wij zullen altijd proberen de reis alsnog uit te voeren om teleurstellingen te voorkomen. Wij overleggen ten eerste met u en kunnen dan meestal één van de volgende mogelijkheden aanbieden: – de reis wordt toch uitgevoerd, maar met een prijsverhoging – er wordt een alternatieve vertrekdatum aangeboden- er wordt een alternatieve reis aangeboden (bijvoorbeeld individuele reis) – de reis wordt uitgevoerd in een kleinere bus- de reis wordt uitgevoerd met een andere luchtvaartmaatschappij dan gepland- een combinatie van bovenstaande mogelijkheden.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt doorgaans 12 personen, tenzij in het aanbod van specifieke bestemmingen op onze website anders wordt vermeld. Het maximum aantal reizigers wordt door Ga mee naar India in principe niet overschreden.

Kinderen mee op reis

Onze groepsreizen zijn helaas niet geschikt voor kinderen onder de twaalf jaar. Kinderen in deze leeftijdscategorie kunnen wij derhalve niet toelaten op onze groepsreizen. Kinderen in de leeftijdscategorie twaalf tot achttien worden op de groepsrondreizen toegelaten mits zij begeleid worden door de ouder(s) en/of verzorger(s). Wel kunt u overwegen om als gezin met kinderen onder twaalf jaar een Individuele reis met ons te boeken.

Conditie deelnemers

Deelnemers aan een Ga mee naar India rondreis dienen te beschikken over een goede conditie en gezondheid. Als u een lichamelijke handicap of een beperkte mobiliteit heeft, wat van invloed kan zijn op de uitvoering van de reis, adviseren wij u om via een grotere reisorganisatie uw reis te boeken. Ga mee naar India beschikt niet de middelen om een aangepaste reisprogramma tegemoet te komen. Indien u het nalaat ons van uw beperking op de hoogte te stellen, kan worden overgegaan tot uitsluiting van deelname en vindt geen restitutie van de reissom plaats.  

Aansprakelijkheid excursies ter plaatse

Indien u naast de door Ga mee naar India aangeboden excursies in het reisprogramma, alsmede de optionele excursielijst die Ga mee naar India biedt, ter plaatse zelf andere excursies boekt, kan Ga mee naar India daarvoor geen enkele verantwoordelijkheid nemen. Uw reisleider/gids kan hierin niet voor u bemiddelen of u adviseren. Voornoemde excursies maken geen onderdeel uit van het vastgestelde reisprogramma welke bij Ga mee naar India is geboekt, noch van het Ga mee naar India-aanbod aan optionele excursies.  Ga mee naar India is aldus niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deze zelf geboekte excursies. Deelname is voor eigen risico, Ga mee naar India kan in deze niet worden aangesproken.

Geldigheid reizen en prijzen

Indien er een nieuwe brochure verschijnt, vervallen alle voorgaande reisprogramma’s en prijzen in de voorgaande brochure. Vanaf dat moment gelden de nieuwe vanaf prijzen en programma’s zoals in de brochure en/of op de website aangegeven. Voor de reizen zijn alle gepubliceerde prijzen gebaseerd op basis van een tweepersoonskamer. Op de website www.gameenaarindia.nl vindt u ten aanzien van al onze reizen de meest actuele informatie, programmaomschrijving en de actuele prijzen. De inhoud van het reisaanbod zoals gepubliceerd op de Ga mee naar India website, is bindend. Het kan altijd voorkomen dat het reisprogramma tussentijds wordt aangepast, meestal ter verbetering van de uiteindelijke reis en/of uitvoering hiervan.

Herroepingsrecht

Bij het afsluiten van een reisovereenkomst bij Ga mee naar India heeft u geen wettelijke bedenktijd.

Kerst- en oudejaarsdiners verplicht

In sommige landen is het verplicht om een toeslag te betalen voor een kerst- en/of oudejaarsdiner indien u in deze periode met Ga mee naar India een van onze bestemmingen verblijft. U ontvangt een naheffing zodra de kosten hiervan bekend zijn en wij deze kosten nog niet hebben berekend middels uw factuur.

Indeplaatsstelling

Indien u een pakketreis boekt via Ga mee naar India is het niet mogelijk om één of meerdere reizigers zich laten vervangen door een derde.

Prijsverschillen in de reissom

Ga mee naar India werkt met wisselende prijzen, de reissom wordt altijd op basis van de meest actuele prijs berekend.

Voor al onze reizen geldt dat de actuele prijs op dat moment de beste prijs is. Op reizen tegen actie tarieven alsmede  zeer gunstig geprijsde reizen is het aanbod beperkt beschikbaar.

Reisbescheiden

Uw reisbescheiden worden zeven dagen voor vertrek via e-mail toegestuurd. U dient deze gegevens te bekijken en op juistheid te controleren. Indien er onjuistheden instaan, dient u die direct bij Ga mee naar India te melden. 

Indien u alle communicatie inclusief de reisbescheiden per reguliere post wilt ontvangen dient u dit bij boeking kenbaar te maken. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Dit bedrag vindt u terug op uw factuur.

Reisduur

Bij al onze reizen wordt de reisduur in hele dagen vermeld. De dagen van vertrek en aankomst worden daarbij meegeteld, ongeacht de vertrek- en aankomsttijden.

Dit kan er in sommige gevallen toe leiden dat het feitelijk verblijf op de bestemming minder dagen telt dan  het reisaanbod  vermeldt.

Reisschema’s, vluchttijden en vertrekdagen

De reisschema’s en vertrekdagen melden wij online bij de reizen. Deze informatie is altijd onder voorbehoud. Het definitieve vluchtschema en de reisbescheiden ontvangt u 7 dagen voor vertrek per e-mail.

Uitsluiting deelname

Ga mee naar India behoudt zich het recht voor om klanten die reeds hebben geboekt alsnog voor vertrek, maar ook ten tijde van de reis, uit te sluiten van deelname wegens gewichtige omstandigheden. Onder gewichtige omstandigheden rekent Ga mee naar India onder meer de conditie of het gedrag; indien het gedrag van een reiziger hiertoe aanleiding geeft kan de betreffende persoon van verdere deelname aan de reis worden uitgesloten. De hiermee gemoeide kosten worden aan de reiziger in rekening gebracht. Niet genoten reisdagen worden niet gerestitueerd.

Stichting GGTO

Ga mee naar India is aangesloten bij GGTO.

De GGTO-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Boek nu deze onvergetelijke reis