Bijzonder Noord – India

10 dagen / 09 nachten

Delhi I Jaipur I Agra I Jhansi I Khajuraho I Varanasi

 

 Prijs vanaf €635

Ontdek het hart van India. Bezoek de beroemde Gouden driehoek startend in Delhi – de hoofdstad van India met een geschiedenis van duizenden jaren, gevolgd door Agra – beroemd om de Taj Mahal en als laatste Jaipur – de Pink City van India beroemd om de forten en paleizen. De oude stad Jaipur is in het roze geschilderd en vandaar de naam Pink city. Verken vervolgens de tempels van Khajuraho, een UNESCO-erfgoedsite die bekend staat om erotische sculpturen. De laatste stop van de reis is Varanasi, de heilige stad van India, beroemd om zijn 5000 jaar oude religieuze tradities. De reis eindigt in Delhi.

Highlights van dit reispakket :

 • Uitgebreide rondreis door Noord India inclusief de belangrijkste steden o.a Delhi, Agra, Jaipur en Varanasi
 • Gezellige groepjes van minimaal 02 reizigers
 • Overnachting in zeer comfortabele hotels
 • Lokale gids beschikbaar bij alle grote bezienswaardigheden

 

Ga je mee naar de volgende steden?

Delhi I Agra I Jaipur I Khajuraho I Varanasi

*Éénpersoonstoeslag  €150

*Minimaal aantal deelnemers 02

Rondreis India

Dag 1: Vertrek vanuit Amsterdam

We vertrekken uit Amsterdam naar Delhi

 

Dag 02 : Aankomst in Delhi

Aankomst in Delhi International Airport. Een lokale vertegenwoordiger zal bij de uitgang van de aankomst terminal u welkom heten en u naar het hotel brengen.

Delhi is een stad met veel karakter en contrasten! De hoofdstad is meer dan 2000 jaar oud en naast veel oude monumenten een stad met moderne shopping malls en tempels.

Overnachting in Delhi.

Dag 3: Delhi

Vandaag staat er een dag trip in Delhi gepland.

De tour vind plaats via privé auto en begint met een bezoek aan de Raj Ghat, een monument voor Mahatma Gandhi. Vervolgens rijden jullie langs de Red Fort en bezoeken jullie Jama Masjid, één van de grootste Moskee’s in Azië. Geniet in Old Delhi van een rit in een traditionele Rickshaw en reis hierin door de smalle straten en de drukke markt!

In de tour bezoeken jullie ook Qutub Minar, de langste toren in India en Humayun’s Tomb, gebouwd door de weduwe van de twee Mughal Keizer, Humayun. Rijd ook langs de India Gate, Parliament Building en Rashtrapati Bhawan (woning van de President).

Overnachting in Delhi

Dag 4: Delhi – Jaipur

Ontbijt in het hotel. Rijd na het ontbijt naar Jaipur

Jaipur word ook wel Pink City genoemd en was gebouwd door Maharaja Sawai Singh II in 1727. Het is de enige stad in de wereld die de negen afdelingen van het universum symboliseert door middel van negen rechthoekige sectoren die de stad onderverdelen. Met uitzondering van het drukke verkeer van fietsen, auto’s en bussen lijkt er weinig veranderd te zijn.

Overnachting in Jaipur

Dag 5: Jaipur

Ontbijt in het hotel.

Ontbijt in het hotel gevolgd door een tour door Jaipur.

Bezoek Amber Fort gebouwd door de Mughul Keizer Akhbar in de 17e eeuw. De fort kijkt uit over het Moat meer. Rijd via jeep (of olifant) naar de Fort. Eenmaal boven, wandel door de binnenplaatsen en hallen. Veel van de kamers hebben prachtige muurschilderingen en kostbare stenen en spiegels ingebouwd. Het meest fascinerende is de Sheesh Mahal (Spiegel Paleis) waar enkel de licht van de lapjes wordt weerspiegeld in de vele spiegels, en die de ruimte verlichten.

Bezoek in de middag de City Palace, een overweldigend complex van paleizen, tuinen en binnenplaatsen, decorative kunst en gebeeldhouwde deuropeningen.

Jaipur’s Jantar Mantar is de meest bekende van in totaal vijf sterrenwachten gebouwd door Sawai Jai Singh in India. Jai Singh was een groot bewonderaar van vorderingen en onderzoek op het gebied van wetenschap en technologie, maar hij was gepassioneerd door astronomie. Er is een interessante verhaal achter de bouw van dit observatorium, dat wordt beschouwd als het grootste stenen observatorium ter wereld. Sawai Jai Singh stuurde zijn afgezanten naar alle delen van de wereld voordat hij begon aan de bouw van het observatorium. De afgezanten keerden terug met veel handleidingen over astronomie met geavanceerde technologische informatie. Een van deze handleidingen was een kopie van “Tables” van La Hire. De koning gaf het bevel om het observatorium te bouwen volgens de details in deze handleiding. Toen de constructie eindigde, voor de verbazing van de koning en anderen, was het observatorium 20 seconden nauwkeuriger dan dat wat vermeld staat in ‘Tabel’.

Als laatste, bezoek ‘Palace of Winds’ (Hawa Mahal) een echte photo stop. Een paleis gebouwd met rood en roze zandsteen.

Overnachting in Jaipur.

Dag 6: Jaipur – Agra

Ontbijt in het hotel.

Rijd na het ontbijt naar Agra en inchecken in het hotel.

Agra wordt nog steeds geassocieerd met de Mughal periode. De Mughals waren geweldige bouwvakkers en hebben hun mooiste architectuur bewaard voor Agra en zijn omgeving. Er zijn veel prachtige monumenten waarbij de Taj Mahal, de grootste is van allemaal en  een echte meesterwerk.De elegante Agra Fort, de kunstenaarschap van het graf van Itimad-ud-daulah, de prachtige verlaten hoofdstad van Taj en Akbar, Fatehpur Sikri, zijn elk uniek en voortreffelijk. De bijzonder architectuur is ook te zien in de forten, paleizen en esthetisch aangelegde tuinen.

Bezoek aan de Taj Mahal.

22 jaar heeft het geduurd om de Taj Mahal te bouwen. Gebouwd door de Mughal keizer Shah Jahan als een teken van zijn liefde voor zijn vrouw Mumtaz Mahal, de Taj Mahal is echt één van de wereldwonderen. The Taj Mahal is vanuit alle ooghoeken perfect; de detailopname van de marmer is echt bijzonder mooi.

Bezoek in de middag Agra Fort. Agra Fort is een perfect voorbeeld van Mughal architectuur. De Agra Fort is de stoel en bolwerk van de Mughal Rijk. De structuur, muren en poorten zijn door Akhbar gebouwd. Shah Jahan heeft later de mooie kamers en moskee gebouwd.

Overnachting in Agra.

Dag 7: Agra – Jhansi- Khajuraho

Ontbijt in het hotel. Tijdig transfer naar de treinstation om de trein naar Jhansi te nemen. Aankomst in Jhansi. Rijd naar Khajuraho . Na het aankomst inchecken in het hotel.

Khajuraho is gebouwd door de Chandela-dynastie, die tussen de 10e en de 11e eeuw opkwam in Centraal-India en is de thuisbasis van zo’n 25 vreemde tempels die de verschillende facetten van het leven, inclusief het erotische, weergeven. Deze erotische gravures op sommige panelen hebben aanleiding gegeven tot veel speculatie sinds Khajuraho’s herontdekking door een Britse officier in 1838. Om het voor het nageslacht te bewaren, is Khajuraho uitgeroepen tot Werelderfgoed en is het een populaire trekpleister voor veel toeristen.

Overnachting in Khajuraho.

Dag 8: Khajuraho – Varanasi

Ontbijt in het hotel.

Na het ontbijt bezoek aan de Oosterse en Westerse groep van Khajuraho-tempels die vanwege hun sculpturale schoonheid door de UNESCO zijn erkend als Werelderfgoed.

Onder de westerse groep tempels is de bekendste de Kandariya Mahadev-tempel, 32 meter hoog met een fantastische reeks sculpturen, waaronder sensuele thema’s. Andere tempels zijn de Chaunsat Yogini, een granieten tempel, de Devi Jagdambe-tempel gewijd aan de Moedergodin, de Chitragupta-tempel, opgedragen aan Surya de Zonnegod, enz.

De oostelijke groep tempels omvat zowel hindoeïstische als jain-tempels. De grootste en mooiste van de Jain-heiligdommen is de Parsvanath-tempel. Zie ook Adinatha-tempel, Ghantai, Vamana-tempel enz.

Tijdig transfer naar de Khajuraho luchthaven om de vlucht naar Varanasi te nemen. Na aankomst inchecken in het hotel.

Aarti ceremony in de avond bijwonen.

Overnachting in Varanasi

Dag 9: Varanasi

Vroeg in de ochtend maakt u een boottocht langs de Ghats op de heilige rivier de Ganges. Bij zonsopkomst komen de Hindoe-gelovigen naar de rivier om zichzelf van hun zonden te reinigen. Je ziet de crematie ghats en de Deswameedha ghats. Sterven in Varanasi is het beëindigen van de hindoe-cyclus van wedergeboorte, waardoor het een populaire plek is om de leven te beëindigen.

Overnachting in Varanasi

Dag 10: Varanasi – Delhi

Ontbijt in het hotel.

Tijdig transfer naar de luchthaven om de vlucht naar Delhi te nemen. Aankomst in Delhi vliegveld en neem de vlucht naar Amsterdam. 

 

*** Einde Tour ***

Inbegrepen

Hotelverblijf op basis van logies-ontbijt

Lokaal vervoer met airconditioned autobus (afmeting afhankelijk van groepsgrootte)

Reisbegeleiding en lokaal Gids

Entree gelden

Diner

Niet Inbegrepen

Internationale en Binnenlandse vlucht

Visum India

Fooien

Niet genoemde maaltijden en persoonlijke uitgaven

Optionele excursies

Bijkomende kosten bij boeking

Garantiefonds: € 15 per boeking

Éénpersoonstoeslag vanaf €195 – €235

Paspoort

Wij adviseert dat uw paspoort (ook voor kinderen) bij terugkomst nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn.

U bent zelf verantwoordelijk voor in het bezit zijn van de juiste reisdocumenten.

Visum India

Voor India is een visum verplicht. Dit kan op twee manieren:

1. e-tourist Visum

U kunt een e-tourist visum via internet aanvragen. Website: indianvisaonline.gov.in

2. Visum aanvragen via India Visa & Consular Service Application Centre

U kunt persoonlijk een bezoek brengen aan het India Visa & Consular Service Application Center in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam. Voor meer informatie: http://www.vfsglobal.com/india/netherlands/

Indien u verder advies of hulp nodig heeft bij het aanvragen van een visum neem dan contact met ons op en wij zullen u hierin begeleiden.

Bezit u niet de Nederlandse nationaliteit, dan dient u zélf te controleren welk(e) grensdocument(en) er voor uw reis naar India noodzakelijk is/zijn; u bent altijd zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten.

Tips / Fooien / Zakgeld

Het geven van fooien is heel gebruikelijk in India. Alles en iedereen behoort met een fooi te worden beloond: kruiers, chauffeurs, gidsen, helpers, bewakers, kortom: teveel om op te noemen. Afhankelijk van het aantal deelnemers adviseren wij u rekening te houden met een bedrag van ca. EUR 5 per persoon per dag.

De lokale munteenheid van India is de Indiase Rupee. Wij adviseren reiziger EUR 300 mee te nemen als zakgeld. Bij aankomst kunt u dit wisselen. In veel hotels en grote zaken kunt u terecht met de bekende creditcards (o.a. Visacard, Mastercard en American Express).

Vaccinaties

U dient zelfstandig na te gaan of er voor de bestemming(en) en eventuele grensoverschrijdende excursies gezondheidsadviezen (zoals preventieve maatregelen ter voorkoming van ziektes) gelden. Voor informatie met betrekking tot de gezondheid, vaccinaties en aanbevelingen per reisbestemming, verwijzen wij naar GGD of uw eigen huisarts.

Reisbescheiden & Overige Informatie

Na boeking ontvangt u per mail gedetailleerd informatie over het reis en over India. Uw reisbescheiden worden zeven dagen voor vertrek via e-mail toegestuurd.

Vliegtuig:

Ga mee naar India biedt reizen naar India aan met de volgende luchtvaartmaatschappijen: Emirates, Etihad, Turkish Airlines, Jet Airways, Qatar Airways en KLM. Wij hebben deze zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en service.

Hotels*:

Wij begrijpen dat een comfortabel verblijf een belangrijk onderdeel is van een reis. Daarom werken wij met de beste middenklasse hotels die goede accommodatie en faciliteiten biedt. Veel hotels beschikken over faciliteiten zoals een restaurant, bar, zwembad, roomservice, massage center en winkeltjes om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Delhi : United 21

Jaipur : Libra

Agra : Regal Vista

Khajuraho : Clarks

Varanasi : Surya

*Accommodatie bij de aangegeven hotels of vergelijkbaar (indien niet beschikbaar bij boeking).

Lokaal vervoer:

Wij vinden het belangrijk dat u reis binnen India comfortabel verloopt, daarom hebben wij lokale transportbedrijven geselecteerd met airconditioning en een ervaren chauffeur.

Bij boeking bent u akkoord gegaan met deze voorwaarden.

Definities:

Reisorganisator

Ga mee naar India gevestigd te Hilversum aan de Spoorstraat 3C 1211EZ. Wij bieden op eigen naam, in de uitoefening van ons bedrijf, van te voren georganiseerde reizen en vakanties aan.

Reiziger

Onze wederpartij, degene te wiens behoeve de reis is bedongen en die dat beding aanvaard heeft.

Reisovereenkomst

De overeenkomst waarbij Ga mee naar India zich jegens haar wederpartij verbindt tot het verschaffen van een door haar aangeboden georganiseerde rondreis en/of ander reisproduct vanuit het actuele aanbod.

Pakketreis / Georganiseerde rondreis

Een door Ga mee naar India in het reisaanbod gepubliceerde, van te voren georganiseerde reis die een overnachting of een periode van meer dan 24-uur omvat alsmede tenminste twee van de volgende diensten: retourvlucht, verblijf, lokaal vervoer, gids en een andere, niet met vervoer of verblijf verband houdende toeristische dienst, die een significant deel van de reis uitmaakt.

Landarrangement

U boekt zelf uw retourvlucht maar boekt bij Ga mee naar India de van te voren samengestelde rondreis bestaande uit de reisonderdelen:  verblijf, vervoer en programma met excursies. Het landarrangement is altijd op aanvraag. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourvlucht.

Accommodatie

De beschrijving van de hotels en overige accommodaties in het reisaanbod van Ga mee naar India is zo objectief mogelijk opgesteld. De foto’s in het reisaanbod zijn slechts ter indicatie van de inrichting; afmeting en/of uitzicht. De accommodatie voldoet aan de standaardeisen zoals omschreven in het reisaanbod.

Retourvlucht

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourvlucht.

Route

Zoals vermeld in het reisaanbod. De luchthaven van het punt van vertrek naar de bestemming is leidend.

Bagage

Voor al onze rondreizen geldt dat bij ruimbagage en handbagage de richtlijn van de luchtvaartmaatschappij aangehouden moet worden tenzij in het Ga mee naar India reisaanbod anders wordt omschreven. Dan dient u voor die specifieke reis de richtlijn aan te houden zoals gemeld in het aanbod.

Boekingsovereenkomst

Zodra een boekingsformulier is doorgestuurd door reiziger betekent het dat de boeking vaststaat en dar alle algemene voorwaarden van toepassing zijn.

Annulering door de reiziger

Indien de reisovereenkomst wordt opgezegd bent u, naast mogelijk in rekening te brengen reserveringskosten, de volgende annuleringskosten aan Ga mee naar India verschuldigd:

 • Bij annulering tot 56 dagen voor vertrek: 25% van de reissom;
 • Bij annulering vanaf de 56e dag (incl.) tot de 28e dag voor vertrek: 50% van de reissom;
 • Bij annulering vanaf de 28e dag (incl.) tot de 14e dag voor vertrek: 75% van de reissom;
 • Bij annulering vanaf de 14e dag (incl.) tot de dag van vertrek: 100% van de reissom;
 • Indien een reis is samengesteld uit verschillende onderdelen waarop verschillende annuleringsbepalingen van toepassing zijn, gelden per onderdeel de specifiek hierop van toepassing zijnde bepalingen van de toeleverancier. Uiterlijk bij de boeking zal aangegeven worden of in afwijking van bovenstaande annuleringsstaffel, op onderdelen van de reis specifieke annuleringsbepalingen van toepassing zijn.

Indien een reiziger uit het reisgezelschap  zijn/haar aandeel voor de pakketreis in de reisovereenkomst annuleert, is hij/zij hierover annuleringskosten verschuldigd.

Als door deze (deel)annulering extra kosten ontstaan, bijvoorbeeld door het alsnog moeten doorberekenen van een éénpersoonstoeslag of andere kosten, dan worden deze kosten met u verrekend. Voor de hiervoor bedoelde reiziger(s) wordt de reissom gewijzigd conform deze wijzigingskosten en/of het overzicht kamer- en verzorgingstoeslagen bij uw reis. Voor de betaling van de gewijzigde reissom zullen de normale betalingsregels gelden die Ga mee naar India hanteert. Indien het wijzigingsaanbod niet mogelijk is of niet wordt geaccepteerd, wordt de overeenkomst voor alle reizigers geannuleerd en zijn alle reizigers annuleringskosten verschuldigd.

Annuleren kan alleen tijdens kantooruren van maandag t/m zaterdag via telefoon of e-mail. De actuele openingstijden vindt u terug op onze website www.gameenaarindia.nl.

Betalingsvoorwaarden

 • Bij boeking tot acht weken voor vertrek: Aanbetaling 30% van de reissom
 • Het restant moet uiterlijk acht weken vóór vertrek in ons bezit te zijn.
 • Indien de overeenkomst binnen acht weken vóór de dag van vertrek tot stand komt moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Geldige reisdocumenten eigen verantwoordelijkheid

U bent zelf verantwoordelijk voor het in bezit hebben van de juiste, geldige reisdocumenten.

Alle kinderen moeten over een eigen reisdocument beschikken.

Ga mee naar India gaat bij bovenstaande informatie uit van de Nederlandse nationaliteit. Buitenlandse partners van Nederlandse Ga mee naar India reizigers hebben soms een visum nodig. Wij raden u in dat geval aan zelf contact op te nemen met uw ambassade of die van het ontvangende land en/of transit land.

Gezondheidsinformatie

U dient zelfstandig na te gaan of er voor uw bestemming(en) en eventuele grensoverschrijdende excursies gezondheidsadviezen (zoals preventieve maatregelen ter voorkoming van ziektes) gelden. Voor informatie met betrekking tot de gezondheid, vaccinaties en aanbevelingen per reisbestemming, verwijzen wij naar GGD of uw eigen huisarts.

Minimum en maximum aantal deelnemers

De minimum aantal deelnemers staat online per reis gepubliceerd. Indien het minimum aantal deelnemers niet wordt behaald, behoudt Ga mee naar India zich het recht voor om tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek de reis te annuleren. Echter, wij zullen altijd proberen de reis alsnog uit te voeren om teleurstellingen te voorkomen. Wij overleggen ten eerste met u en kunnen dan meestal één van de volgende mogelijkheden aanbieden: – de reis wordt toch uitgevoerd, maar met een prijsverhoging – er wordt een alternatieve vertrekdatum aangeboden- er wordt een alternatieve reis aangeboden (bijvoorbeeld individuele reis) – de reis wordt uitgevoerd in een kleinere bus- de reis wordt uitgevoerd met een andere luchtvaartmaatschappij dan gepland- een combinatie van bovenstaande mogelijkheden.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt doorgaans 14 personen, tenzij in het aanbod van specifieke bestemmingen op onze website anders wordt vermeld. Het maximum aantal reizigers wordt door Ga mee naar India in principe niet overschreden.

Kinderen mee op reis

Onze groepsreizen zijn helaas niet geschikt voor kinderen onder de twaalf jaar. Kinderen in deze leeftijdscategorie kunnen wij derhalve niet toelaten op onze groepsreizen. Kinderen in de leeftijdscategorie twaalf tot achttien worden op de groepsrondreizen toegelaten mits zij begeleid worden door de ouder(s) en/of verzorger(s). Wel kunt u overwegen om als gezin met kinderen onder twaalf jaar een Individuele reis met ons te boeken.

Conditie deelnemers

Deelnemers aan een Ga mee naar India rondreis dienen te beschikken over een goede conditie en gezondheid. Als u een lichamelijke handicap of een beperkte mobiliteit heeft, wat van invloed kan zijn op de uitvoering van de reis, adviseren wij u om via een grotere reisorganisatie uw reis te boeken. Ga mee naar India beschikt niet de middelen om een aangepaste reisprogramma tegemoet te komen. Indien u het nalaat ons van uw beperking op de hoogte te stellen, kan worden overgegaan tot uitsluiting van deelname en vindt geen restitutie van de reissom plaats.

Aansprakelijkheid excursies ter plaatse

Indien u naast de door Ga mee naar India aangeboden excursies in het reisprogramma, alsmede de optionele excursielijst die Ga mee naar India biedt, ter plaatse zelf andere excursies boekt, kan Ga mee naar India daarvoor geen enkele verantwoordelijkheid nemen. Uw reisleider/gids kan hierin niet voor u bemiddelen of u adviseren. Voornoemde excursies maken geen onderdeel uit van het vastgestelde reisprogramma welke bij Ga mee naar India is geboekt, noch van het Ga mee naar India-aanbod aan optionele excursies.  Ga mee naar India is aldus niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deze zelf geboekte excursies. Deelname is voor eigen risico, Ga mee naar India kan in deze niet worden aangesproken.

Geldigheid reizen en prijzen

Indien er een nieuwe brochure verschijnt, vervallen alle voorgaande reisprogramma’s en prijzen in de voorgaande brochure. Vanaf dat moment gelden de nieuwe vanaf prijzen en programma’s zoals in de brochure en/of op de website aangegeven. Voor de reizen zijn alle gepubliceerde prijzen gebaseerd op basis van een tweepersoonskamer. Op de website www.gameenaarindia.nl vindt u ten aanzien van al onze reizen de meest actuele informatie, programmaomschrijving en de actuele prijzen. De inhoud van het reisaanbod zoals gepubliceerd op de Ga mee naar India website, is bindend. Het kan altijd voorkomen dat het reisprogramma tussentijds wordt aangepast, meestal ter verbetering van de uiteindelijke reis en/of uitvoering hiervan.

Herroepingsrecht

Bij het afsluiten van een reisovereenkomst bij Ga mee naar India heeft u geen wettelijke bedenktijd.

Kerst- en oudejaarsdiners verplicht

In sommige landen is het verplicht om een toeslag te betalen voor een kerst- en/of oudejaarsdiner indien u in deze periode met Ga mee naar India een van onze bestemmingen verblijft. U ontvangt een naheffing zodra de kosten hiervan bekend zijn en wij deze kosten nog niet hebben berekend middels uw factuur.

Indeplaatsstelling

Indien u een pakketreis boekt via Ga mee naar India is het niet mogelijk om één of meerdere reizigers zich laten vervangen door een derde.

Prijsverschillen in de reissom

Ga mee naar India werkt met wisselende prijzen, de reissom wordt altijd op basis van de meest actuele prijs berekend.

Voor al onze reizen geldt dat de actuele prijs op dat moment de beste prijs is. Op reizen tegen actie tarieven alsmede  zeer gunstig geprijsde reizen is het aanbod beperkt beschikbaar.

Reisbescheiden

Uw reisbescheiden worden zeven dagen voor vertrek via e-mail toegestuurd. U dient deze gegevens te bekijken en op juistheid te controleren. Indien er onjuistheden instaan, dient u die direct bij Ga mee naar India te melden. 

Indien u alle communicatie inclusief de reisbescheiden per reguliere post wilt ontvangen dient u dit bij boeking kenbaar te maken. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Dit bedrag vindt u terug op uw factuur.

Reisduur

Bij al onze reizen wordt de reisduur in hele dagen vermeld. De dagen van vertrek en aankomst worden daarbij meegeteld, ongeacht de vertrek- en aankomsttijden.

Dit kan er in sommige gevallen toe leiden dat het feitelijk verblijf op de bestemming minder dagen telt dan  het reisaanbod  vermeldt.

Reisschema’s, vluchttijden en vertrekdagen

De reisschema’s en vertrekdagen melden wij online bij de reizen. Deze informatie is altijd onder voorbehoud. Het definitieve vluchtschema en de reisbescheiden ontvangt u 7 dagen voor vertrek per e-mail.

Uitsluiting deelname

Ga mee naar India behoudt zich het recht voor om klanten die reeds hebben geboekt alsnog voor vertrek, maar ook ten tijde van de reis, uit te sluiten van deelname wegens gewichtige omstandigheden. Onder gewichtige omstandigheden rekent Ga mee naar India onder meer de conditie of het gedrag; indien het gedrag van een reiziger hiertoe aanleiding geeft kan de betreffende persoon van verdere deelname aan de reis worden uitgesloten. De hiermee gemoeide kosten worden aan de reiziger in rekening gebracht. Niet genoten reisdagen worden niet gerestitueerd.

Stichting GGTO

Ga mee naar India is aangesloten bij GGTO.

De GGTO-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Boek nu deze onvergetelijke reis