STRANDEN

U kunt de volgende plekken bezoeken :

Strand Landkaart

Highlights :

GOA

De voormalige Portugese enclave van Goa, één van de edelstenen van India, is al jarenlang populair bij toeristen met zijn prachtige palmbomen en bekende ‘Traveler’s Scene’. Goa heef veel meer te bieden dan zon, zee en strand. Goa heeft een uniek karakter, de mensen zijn zeer relaxed en er zijn vele sporen van de Portugese invloed.

Goa India

KERALA

Varkala Kerala

Mararikulam (Marari), uitgeroepen als schoonste strand van Kerala, is een typisch vissersdorpje, gelegen aan de zuidwestkust van Centraal Kerala. Mararikulam of Marari biedt een geheel nieuwe ervaring, omdat het een onberispelijke en ongerepte kustlijn biedt, wuivende kokospalmen, rieten hutten, kleine paden die door binnenplaatsen kriskrassen en een opvallend uitzicht op de zonsondergang. 

Kovalam is een groene omgeving en aangenaam plek om te ontspannen. Kovalam is een droombestemming voor toeristen over de hele wereld. Met rotsachtige heuvels en een kalme baai van blauwe wateren, creëert dit strandparadijs een unieke aquarelle op maanverlichte nachten.

Bekal

ANDAMAN EN NICOBAR

Andaman Island

MAHABALIPURAM

Mahabalipuram India

Mahabalipuram ligt op 65 km afstand van Chennai (Madras) aan de oevers van de Bay of Bengal, aan de oostkust van India. Bekend om zijn rotstekeningen en monolithische sculpturen heeft het de beroemde kusttempel, de enige die de verwoestingen van de natuur heeft overleefd. Ook bekend als de zeven pagodes (tempels) liggen er nu zes ondergedompeld in de zee.

LAKSHADWEEP

Bangaram is een atol in het Union Territory van Lakshadweep, India. Het atol heeft (bijna)  een rechthoekige vorm en is 8,1 km lang met een maximale breedte van 4,2 km. Het ligt meer dan 400 km (250 mijl) van Kochi in de Indische Oceaan.Het atol van Bangaram is verbonden met het rif van Agatti via een ondiepe onderzeese rand. De bezoekers kunnen zichzelf verwennen met een grote verscheidenheid aan duiken rond Bangaram. De lagune van Bangaram is een ondiepe zandduik met een lengte van 5-10 meter die het best geschikt is voor inleidende duiken.

Lakshadweep